Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ναι στο Όχι, αλλά με λόγο

Τι να πεις στους οπαδούς του ΝΑΙ;  Ότι γίνονται οι καυμένοι όχημα; Πλυντήριο γι αυτή τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ που λυμαίνεται τη χώρα και ζητάει να ξαναγυρίσει δικαιωμένη στα πράγματα;
 Ο Φόβος ας ήτανε να λείψει από αυτήν τη σχέση!
Κρίμα για το ΚΚΕ... Δεν καταλαβαίνει- και μάλλον επειδή δεν ημπορεί να καταλάβει κι επειδή αυτή η Σέχτα τουκόμματος δεν έχει βγεί έξω από τα στενά της σύνορα κι ίσως και να έχει συμφέροντα ...- ότι τώρα συσπειρωνόμαστε στο Όχι.
Μας έχει  σπάσει τ΄ αρχίδια κι αυτός ο ανεπάγγελτος Τσίπρας, είναι αλήθεια. Ο "νεραντζόκωλος" Αρτινός φλώρος. που μας προτείνει νέα Μνημόνια. Και μας  τα΄ χουνε κάνει ζέπελιν κι οι μαλάκες που έχει γύρω του.Είναι δυνατόν να στηριζόμαστε στη φθινοπωρινή σοφία αυτού του ραμολιμέντου του Φλαμπουράρη; Ο τύπος είναι σε βιολογική αποδρομή. Θα μιλήσει για τα παιδιά μας τρώγοντας μπαρμπουνάκι στην Αίγινα;
Προέχει όμως τώρα να πούμε ΟΧΙ, παρόλα αυτά. Με τους μαλάκες που μπλέξαμε! Και που τους ψηφίσατε! Γιατί έτσι ωμά το θέτουν οι ξένοι: ή Ναι ή στο γκρεμό! Στον γκρεμό ρε πουσταριά!!!
Μας χαρίζετε γενναιόδωρα το θάνατο; Θα το πάμε ως την άκρη!.. 
Τέλος πάντων. Πιστοί στις αρχές μας, εμείς θα πούμε ΟΧΙ, Αρκεί μετά , απο Δευτέρα, αυτά τα νούμερα να μιλήσουν επιτέλους καθαρά... Και να βάλουνε τις συντεχνίες τους που τις βγάζανε από τα 45 στη σύνταξη να δουλέψουν, Έχει δυνάμεις αυτή η χώρα. Δεν είμαστε ρε, για πέταμα.!

Αφιερωμένη η Μολυβιά με τον γίγαντα Μανώλη Αγγελόπουλο- έναν απο τους δικούς μας Θεούς ημών των ΠΑΟΚτζήδων που όπως και τα αδέρφια μας της ΑΕΚ- απερήφανη προσφυγιά!- ταχθήκανε υπέρ του ΟΧΙ!..

https://www.youtube.com/watch?v=1yF0lLtA9XY

Και το εφτά νομά για μας τους αλήτες
"Πως τα΄ χεις έτσι μοιρασμέ/ ντουνιά ψευτοπολιτισμέ"...

https://www.youtube.com/watch?v=rYB9FYxyDqY
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: