Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το άτιμο το μισθολόγιο!..

Υπάρχει μια έμφυτη αξιοπρέπεια που προστατεύει τον άνθρωπο, όταν μεγαλώσει να γίνει Σαμαράς. Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει πρόβλεψη που να κόβει το δρόμο σ΄ αυτούς τους ψεύτες να γίνονται πρωθυπουργοί. Τους ψηφίζει όμως ο λαός. Γιατί η ψυχή και το μυαλό μπαίνουν σε αργία όταν η Παιδεία δεν παράγει ανησυχίες. Γι΄ άλλη μια φορά η γελοία χώρα, ξέπεσε στην κακή τύχη να έχει στο τιμόνι έναν τόσο κωλοτούμπα πρωθυπουργό. Η ιστορία δεν διδάσκει κανέναν. Η διαφορά είναι οτι οι τωρινοί ψεύτες και οι κυνικοί που κυβερνάνε χάρη στην κόπωση της εξουθενωμένης μάζας, πριμοδοτούν αδιάφοροι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Μαθημένος απο τα μυστικά κονδύλια και τις μαύρες σακούλες της εποχής του, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, άμαθος, απαίδευτος, ατάλαντος και φυσικά υπερόπτης είχε κάνει το υπουργείο Εξωτερικών  παιδική χαρά, φαίνεται πως συνεχίζει το ίδιο άτεχνο παιχνίδι.
"Ο πρωθυπουργός πρέπει να μπει στη Σύνοδο Κορυφής! Θα δεχτεί μόνο μια ερώτηση" μας έκανε τη χάρη να πει προχθές απο τις Βρυξέλλες ο κραυγαλέα ασταθής κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, την ώρα που σύμφωνα με την γελοία προπαγάνδα τους η χώρα που έπαιζε τα ρέστα της, είχε μόλις διασωθεί! Και παίρνει την πάσα ο ετοιμόρροπος ρεπόρτης κι ενώ το πανελλήνιο κρατάει την ανάσα του, ρωτάει με αγωνία "τι θα γίνει κύριε πρόεδρε με τους υπαλλήλους της Βουλής;".
Έκανα το σταυρό μου με δέος και σκέφτηκα οτι ευτυχώς εμείς, θα πεθάνουμε σε κάποια απόσταση απο αυτήν την αβάσταχτη αηδία...


Δεν υπάρχουν σχόλια: