Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κάτω τα χέρια απο αυτή τη γενιά!!!

Η πρωτοφανής αγριότητα που επέδειξαν οι μπάτσοι στις τελευταίες κινητοποιήσεις των μαθητών, υποχρεώνουν νομίζω τους αποχαυνωμένους γονείς τους να σκεφτούν τι αξίζει περισσότερο: να σώσουν το γαμημένο τομάρι τους, ή να ενδιαφερθούν επιτέλους για τα βλαστάρια τους, προτού αυτά να πάρουν τον πικρό δρόμο της ξενητειάς…
Έτσι κι αλλοιώς με αυτήν την ανίκανη πολιτική τάξη στη χώρα, εμείς, το παιχνίδι, το έχωμε χάσει προ πολλού...
Ας δώσωμε λέω, στο φινάλε την εξουσία στα παιδιά μας που έχουνε τουλάχιστον φιλότιμο.
Γιατί, ο σημερινός υπουργός Δ. Τάξης Χ. Παπουτσής- αυτής της σεσημασμένης γενιάς του Πολυτεχνείου- που δεν παραιτήθηκε στο ναυάγιο του "Σάμινα", όταν ήταν υπουργός Ναυτιλίας, έχει αποδείξει, πως δεν έχει αρχές! Και γιατί για πολιτικούς εκπροσώπους σαν κι αυτόν και σαν την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου που τίποτε δεν εκφράζουν πια, προέχει να μη τσαλακώνουν την...¨άσπιλη¨ καριέρα τους.
Αλλα, τώρα, που ξεσπάει το μένος των νέων παιδιών, αυτών που τα καταδικάζουν χωρίς καμιάν απόδειξη, απέναντι σε αυτά τα οργισμένα παιδιά, τα παιδιά τα δικά μας που κατεβαίνουν από απόγνωση στους δρόμους, η τρέχουσα πολιτική πάλι κρύβεται, αφήνοντας στην διατεταγμένη δημοσιογραφία τα "συμπεράσματα" και την δημιουργία εντυπώσεων, για..."εξαρθρώσεις τρομοκρατών" και"γιάφκες" και άλλα ανέκδοτα...
Δεν θα παρασυρθούμε, όσοι απο μας,τουλάχιστον, σε τούτο το ξεφωνημένο παιχνιδάκι. Γνωστό, άλλωστε,απο παλήά.
Αυτή τη γεννιά όμως που κατεβαίνει τώρα στους δρόμους κουφάλες, δεν θα επιτρέψουμε να την ξεσκίσει κανείς! Ίσως γιατί και για μας τους φοβισμένους, είναι η τελευταία ευκαιρία μας, να πάρουμε το αίμα μας πίσω και να ρεφάρουμε!
Ένα ανίκανο κράτος, το υποταγμένο στο ΔΝΤ κράτος του Τσολάκογλου-Παπανδρέου, επιχειρεί να τονίσει μιαν εικόνα στιβαρότητας και να εξαντλήσει την αυστηρότητά του απέναντι σε αυτά τα παράτολμα φυντάνια.
Ένα έχω να πω. Θα πάρουμε τη θέση τους. Ή μάλλον θα πάρουμε τη θέση μας!
Και τότε, καργιόληδες, αλοίμονό σας!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: