Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Χαίρε!


Μια ζωή (1934-2008), μια στιγμή (8/4/2004).

4 σχόλια:

dyosmaraki είπε...

Μια ζωή, μια στιγμή, ένας μοναδικός και ξεχωριστός ηγέτης....

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

@δυοσμαρακι

διάβασα στο ιστολόγιο 'τρωκτικό'

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/1_21.html

ότι ξέχασαν στη Βουλή να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Δεν είναι έτσι. Στις 12/12/2008, στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης εγγράφηκε η συλλυπητήρια αναφορά για το θάνατο Παπαδόπουλου (και του 15χρονου Γρηγορόπουλου) και η τήρηση ενός λεπτού σιγής, ενώ υπήρξαν αναφορές και από τους εκπρόσωπους των κομμάτων.

Περισσότερα: http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=es081212.txt

dyosmaraki είπε...

Το διάβασα κι εγώ. Ευχαριστούμε για το link που παραθέτετε το οποίο δεν γνώριζα.

Εκτός όμως από το σχόλιο περί τήρησης η μη από την Βουλή ενός λεπτού σιγής, εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα γιατί τη στιγμή που γινόταν η κηδεία του κ. Παπαδόπουλου μεταδίδονταν ταυτόχρονα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι on line η κηδεία του k. Λαζαρίδη ενός ανθρώπου της νύχτας (!!!!) και σε ένα άλλο εκπομπή-αφιέρωμα πάλι στον κ. Λαζαρίδη!!!!

Να υποθέσω πως υπερισχύει ως πρότυπο στα μάτια των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών καναλιών η ζωή ενός ανθρώπου της νύχτας από ότι η ζωή ενός πολιτικού άντρα με ήθος που στήριξε τον τόπο του με όλο του το είναι?

Πέτρος Δημητρόπουλος είπε...

@δυοσμαρακι
Είναι τέτοια η διαπλοκή ΜΜΕ-πολιτικοοικονομικών συμφερόντων, που, ναι, η ομαδοποίηση έρχεται αβίαστα.. Υπάρχουν όμως αρκετοί συνάδελφοί μου, που αξίζει κάποιος να τους παρακολουθεί. Για το Κυπριακό λχ εκτιμώ την έρευνα και τις απόψεις των Δελαστίκ, Ιγνατίου, Λυγερού κά.
Καλημέρα!