Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 3-7 Νοέμβρη 2008

Δευτέρα, 3 Νοέμβρη
18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λειψυδρία και τα μέτρα αντιμετώπισής της.
16:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Τρίτη, 4 Νοέμβρη
10:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
14:30 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: (α) Ενημέρωση, σχετικά με τα Προγράμματα Φιλοξενίας Ομογενών, που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσει ο Ιωάννης Γκογκοζώτος, δ/νων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ. (β) Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
17:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
18:00 (ολομέλεια) Ερωτήσεις-αναφορές
19:00 (ολομέλεια) Συνέχιση της συζήτησης επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κοινωνικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους στις εταιρείες «Ολυμπιακές Αερογραμμές Α.Ε», «Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.» και «Ολυμπιακή Αεροπλοϊα Α.Ε.» και άλλες διατάξεις».

Τετάρτη, 5 Νοέμβρη
10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις». (1/2)
09:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43 Α΄ και 83 του Κανονισμού της Βουλής.
10:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
13:00 (150) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης».
17:00 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
17:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Πέμπτη, 6 Νοέμβρη
09:00 (151) Επιτροπή Οικονομικών:Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης».(Ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων - 2η συνεδρίαση).
09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ: «Κατάργηση φοροαπαλλαγών της Εκκλησίας».
10:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
12:00 (151) Επιτροπή Οικονομικών:Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης».(3η συνεδρίαση).
17:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Παρασκευή, 7 Νοέμβρη
09:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «Για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
Α1.της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αθανασίας Μερεντίτη προς τον υπουργό Ανάπτυξης, σχετικά με την καθυστέρηση κατάθεσης του σχεδίου νόμου για το ενεργειακό έργο της Μεσοχώρας Τρικάλων κλπ.
Α2.της προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση των πτυχίων ΑΕΙ-ΤΕΙ με τα πιστοποιητικά των ιδιωτικών κολεγίων κλπ.
Α3.του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση των πτυχίων ΑΕΙ-ΤΕΙ με τα πιστοποιητικά των ιδιωτικών κολεγίων, την κατάργηση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών κλπ.
Α4.του ζ΄ αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΛΑΟΣ Βαϊτση Αποστολάτου προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με τις συνθήκες κράτησης στα σωφρονιστικά ιδρύματα της Χώρας κλπ.
Β1.της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αικατερίνης Περλεπέ - Σηφουνάκη προς τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους συμβεβλημένους γιατρούς με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου κλπ.
Β2.του βουλευτή του ΚΚΕ Νικολάου Μωραϊτη προς την υπουργό Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, σχετικά με τα προβλήματα των εργαζομένων σε βιομηχανία οικοδομικών υλικών στο Αγρίνιο κλπ.
Β3.της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου Πασχαλίδου προς τους υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών και ΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με την αναστολή των εργασιών ανέγερσης κατοικιών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καρδίας - Δήμου Μίκρας και στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης κλπ.
Β4.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αθανασίου Πλεύρη προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τη λειτουργία των μονάδων του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας κλπ.
11:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 22 Βουλευτών του ΚΚΕ σχετικά με την αγροτική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: