Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Πρόγραμμα Βουλής 17-21 Νοέμβρη 2008

Δευτέρα, 17 Νοέμβρη
10:00 (223) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»:
Εξέταση μαρτύρων.
12:00 (Γερουσίας) Επιτροπές Οικονομικών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειών: Πράσινη Βίβλος για την Εδαφική (Χωρική) Συνοχή στην Ε.Ε. (COM/2008/616). Θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Ι. Παπαθανασίου.
17:30 (223) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»:
Εξέταση μαρτύρων.
18:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί των σχεδίων νόμων: (α) Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2006. (β) Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2006. (1/2)

Τρίτη, 18 Νοέμβρη
09:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
10:00 (150) Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για συνεργασία στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης, της Ανάπτυξης Δυνατοτήτων και της Διοικητικής Οργάνωσης μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Λιβάνου».
11:00 (151) Επιτροπή Περιφερειών: Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.
13: 00 (150) Επιτροπή Οικονομικών: Επεξεργασία και εξέταση της πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ, αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών «Ρύθμιση των θεμάτων που αφορούν την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων, την ανταλλαγή ακινήτων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους και συναφείς διατάξεις».
14:00 (223) Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς και άλλες διατάξεις».
17:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
18:00 (ολομέλεια) Αναφορές-ερωτήσεις
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και άλλες διατάξεις». (1/3)

Τετάρτη, 19 Νοέμβρη
09:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και άλλες διατάξεις». (2/3)
18:00 (ολομέλεια) Ειδική συνεδρίαση της Ολομελείας της Βουλής προς τιμήν των Ελλήνων Ολυμπιονικών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.
19:00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί των σχεδίων νόμων: (α) Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2006. (β) Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2006. (2/2)
14:00 (151) Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης: Επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Εσωτερικών: (α) «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου για την επανεισδοχή ατόμων ευρισκομένων σε παράνομη κατάσταση και του σχετικού Πρωτοκόλλου Εφαρμογής της». (β) «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Υπουργών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης περί συνεργασίας στην καταπολέμηση του εγκλήματος, ιδιαίτερα της τρομοκρατίας, της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και του οργανωμένου εγκλήματος».
14:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
14:00 (150) Επιτροπή Κοινωνικών: Επεξεργασία και εξέταση της πρότασης νόμου του ΚΚΕ, αρμοδιότητας του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας «Μέτρα για την προστασία των ανέργων».
17:30 (223) Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς και άλλες διατάξεις» (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων- 2η συνεδρίαση).

Πέμπτη, 20 Νοέμβρη
09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
Α1.του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολου Σταύρου προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με την ενίσχυση των επιχειρήσεων των πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων περιοχών κ.λπ..
Α2.της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Γιαννακά προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τη χρήση του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αγρινίου κ.λπ..
Α3.του Βουλευτή του ΚΚΕ Σπυρίδωνος Χαλβατζή προς τον υπουργό Ανάπτυξης, σχετικά με την επίλυση προβλημάτων των κατοίκων του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης από τη λειτουργία του ατμοηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ κ.λπ..
Α4.του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με τα ακτοπλοϊκά προβλήματα των νησιωτικών και επαρχιακών Δήμων και Κοινοτήτων της Νομαρχίας Πειραιά κ.λπ..
Α5.της βουλευτού του ΛΑΟΣ Δήμητρας Αράπογλου προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας των οδηγών και συνοδών για το Ειδικό Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης κ.λπ..
Β1.της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την ενημέρωση της μαθητιώσας νεολαίας σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων κ.λπ..
Β2.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπαγεωργίου προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με το δάσος του Παγώντα Νομού Ευβοίας κ.λπ..
Β3.του Βουλευτή του ΚΚΕ Ιωάννη Ζιώγα προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με την πώληση του εργοστασίου της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στην Καβάλα κ.λπ..
Β4.του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασίου Κουράκη προς τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την έλλειψη προγραμματισμού για τη μεταφορά των μαθητών που φοιτούν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κ.λπ..
Β5.του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη προς τον υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με το παράνομο εμπόριο των αλλοδαπών πλανόδιων μικροπωλητών κ.λπ..
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης και άλλες διατάξεις». (3/3)
09:00 (150) Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Υπηρεσία Εποπτείας Αγοράς και άλλες διατάξεις» (3η συνεδρίαση).
10:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
11:00 (151) Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας: Συζήτηση επί της Ετήσιας Εκθέσεως 2007 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Θα ενημερώσει ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Χρίστος Γεραρής, επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ.
17:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
18:30 (υπουργείο Εθνικής Άμυνας) Η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών θα επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου θα ενημερωθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Μειμαράκη, κατόπιν αιτήματός του, για θέματα της αρμοδιότητάς του, σε σχέση με τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρασκευή, 21 Νοέμβρη
09:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.
10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
11:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 21 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το Συγκρότημα Τεχνικής Εκπαίδευσης Αγίου Κήρυκα Ζακύνθου.
>>18:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Σάββατο, 22 Νοέμβρη
>>09:30 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Κυριακή, 23 Νοέμβρη
>>16:00 (Γερουσίας) Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση του συνόλου της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου»: Εξέταση μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: