Παρασκευή 27 Απριλίου 2007

Πρόγραμμα Βουλής 30 Απριλίου – 4 Μαΐου 2007

Δευτέρα, 30 Απριλίου
-



Τρίτη, 1 Μαΐου

Πρωτομαγιά



Τετάρτη, 2 Μαΐου
09.30 (Γερουσίας) Επιτροπή Εθνικής Άμυνας κ Εξωτερικών: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση ως Κώδικα του "Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών"».
10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Έγκριση της σύστασης Ιδρύματος με την επωνυμία «Ίδρυμα Ερευνών, Μουσικής, Τεχνών κ Επιστημών Ευάγγελου Παπαθανασίου» και κύρωση του Οργανισμού του».

Πέμπτη, 3 Μαΐου
09.30 (150) Επιτροπή Εθνικής Άμυνας κ Εξωτερικών:
α.«Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σλοβακίας σχετικά με την προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών οι οποίες ανταλλάσσονται μεταξύ των δύο χωρών».
β.«Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας σχετικά με την προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών οι οποίες ανταλλάσσονται μεταξύ των δύο χωρών».
10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, με πρωτοβουλία της προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, σε επίπεδο Αρχηγών
Κομμάτων με θέμα την Αγροτική Πολιτική.

Παρασκευή, 4 Μαΐου
10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

Α1.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κολιοπάνου προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τη λήψη μέτρων στήριξης των παραγωγών ακτινιδίων του νομού Άρτας κλπ.
Α2.του βουλευτή του ΚΚΕ Αντωνίου Σκυλλάκου προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, σχετικά με την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα κλπ.
Β1.του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Παπαγεωργίου προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με την ίδρυση μόνιμου Εφετείου στη Χαλκίδα κλπ.
Β2.του βουλευτή του ΚΚΕ Άγγελου Τζέκη προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομίας κ Οικονομικών, σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εταιρείας «Μακεδονική Βιομηχανία Μετάλλου ΑΕ» στη Δράμα, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας κ.λπ.

11.30 (ολομέλεια) Επερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης για τη δημόσια ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: