Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

Πρόγραμμα Βουλής 5-9 Φεβρουαρίου 2007

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου
18.00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.
19.00 (ολομέλεια) Επερώτηση 49 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις προσλήψεις στον ΟΤΕ.

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου
14.00 (151) Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας: Διαδικαστικά θέματα.
17.00 (151) Επιτροπή Οικονομικών: «Κύρωση της Σύμβασης των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των Πρακτικών Υπογραφής της σχετικά με την προσχώρηση της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Εσθονίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Λετονίας, της Δημοκρατίας της Λιθουανίας, της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας, της Δημοκρατίας της Μάλτας, της Δημοκρατίας της Πολωνίας, της Δημοκρατίας της Σλοβενίας και της Σλοβακικής Δημοκρατίας στη Σύμβαση για την εξάλειψη της διπλής φορολογίας σε περίπτωση διορθώσεως των κερδών συνδεδεμένων επιχειρήσεων».
18.00 (150) Επιτροπή Παραγωγής κ Εμπορίου: (α) Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Συμβουλίου Υπουργών της Δημοκρατίας της Αλβανίας για συνεργασία στον ενεργειακό τομέα». (β) «Κύρωση της Συμφωνίας ανάμεσα στην Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας και στην Κυβέρνηση του Κράτους του Ισραήλ για τη διμερή συνεργασία του ιδιωτικού τομέα στη βιομηχανική έρευνα και ανάπτυξη».
18.00 (ολομέλεια) Ερωτήσεις-αναφορές.
19.00 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης». (1/3)

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου

10.30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης». (2/3)

09.30 (150) Επιτροπή Μορφωτικών: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας του Καζακστάν για συνεργασία στον τομέα της παιδείας και του πολιτισμού».
11.00 (Γερουσίας) Επιτροπή Οικονομικών: (α) Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Προστασία του περιβάλλοντος, μεταβολή του κλίματος, υπερθέρμανση, επιτακτική ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων από το ΥΠεΧωΔΕ». (β) Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης, Κατασκευής, Χρηματοδότησης, Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας Θεσσαλονίκης και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

11.00 (151) Επιτροπή Θεσμών κ Διαφάνειας: Συνέχιση της συζήτησης, σχετικά με τη θέσπιση νομοθετικού πλαισίου για τις δημοσκοπήσεις.

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου

09.30 (151) Επιτροπή Έρευνας κ Τεχνολογίας: Ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών. Θα παραστούν οι Γ. Χρόνης (πρόεδρος κ δντής ΕΛΚΕΘΕ), Κ. Παπακωνσταντίνου (δντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων), Αρ. Διαπούλης (δντής του Ινστιτούτου Εσωτερικών Υδάτων), Α. Μαγουλάς (δντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας κ Γενετικής), Pascal Divanach (δντής του Ινστιτούτου Υδατοκαλλιεργειών) και Α. Ζαμπέλης (υπεύθυνος του Γραφείου του Προέδρου του ΕΛΚΕΘΕ).

10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

11.30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης». (3/3)

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου

10.30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις.

11.30 (ολομέλεια) Επερώτηση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που τέλειωσε η τριήμερη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ; Πως θα ζήσουμε σύντροφοι χωρίς κυβέρνηση; Και, πάλι, πως θα ζήσουμε χωρίς αξιωματική αντιπολίτευση;
θα ζήσουμε!Οι άνθρωποι αυτοί, δεν έχουν καμία λύση...