Πέμπτη 25 Μαΐου 2006

Προσοχή: Κυκλοφορεί και τηλεφωνεί!



















Θυμάται κανείς ότι στο νομοσχέδιο του Παπαηλία για τους Ποντίους, εισηγητής της ΝΔ ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντάρας;

Όχι; Δεν πειράζει. Δεν φταίτε εσείς, αλλά ο συντάκτης του ΑΠΕ που ξέχασε να τον καλύψει στη βαρυσήμαντη ομιλία του. Και βεβαίως, ένα τέτοιο βαρύτατο ατόπημα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους διευθυντές παντός πολιτικού καιρού του Πρακτορείου – πόσο δε μάλλον, όταν φροντίζει να τους ενημερώσει τηλεφωνικώς το ίδιο το γραφείο του Βουλευτή.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά. Όταν η Βάσω άλλαξε κατόπιν απαίτησης σύσσωμης της Επιτροπής Δημοσίων Έργων της Βουλής, τη διάταξη για τα αυθαίρετα της Αττικής, το γραφείο της κας υπουργού θεώρησε ότι η λέξη «επαναδιατύπωση» στο κείμενο του ΑΠΕ ήταν λίαν προσβλητική για την ίδια – και το Πρακτορείο απέστειλε διόρθωση στο όνομα του συντάκτη. Με τη Νέα Διακυβέρνηση, μάθαμε και το γραφείο Τύπου του Αλογοσκούφη από την ανάποδη, γιατί δεν καταγράψαμε στην Επιτροπή, την ίδια ομιλία που εκφώνησε στην Ολομέλεια.

Τώρα, το τηλεφωνικό μπιλετάκι πηγαίνει κατευθείαν στη Διεύθυνση, η οποία ζητά εξηγήσεις από τον συντάκτη γιατί δεν κάλυψε τον Κωνσταντάρα στο βαρυσήμαντο νομοσχέδιο του Παπαηλία, η συζήτηση του οποίου μάλιστα, αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Κι ας έχει καλυφθεί ο βουλευτής άλλες φορές – και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα.

Σύντροφε Φώτη Καλλιακόπουλε, μην ξανάρθεις από το γραφείο μου να ρωτήσεις εάν πρόκειται να ασχοληθούμε με το τάδε ανύπαρκτο θέμα. Αν αρχίσω να σου απαντώ, μην μου ξαναγυρίσεις συγχυσμένος την πλάτη. Κι εσύ συνάδελφε που με ενημερώνεις ότι συστηματικά κλέβεις το ΑΠΕ από το Διαδίκτυο, ξανασκέψου τι αντιγράφεις.

Όσο για τον Βουλευτή, όπου τον δείτε, φροντίστε η σκιά του να σας προσπεράσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητές Ανδρέα ,

οι κουκούλες κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη και ποιότητες υλικών. Οσο για τον εν λογω βουλευτή η ντροπή είναι διπλή διότι υπήρξε και δημοσιογράφος.