Τετάρτη 15 Ιουνίου 2005

Και πολιτιστικό ρεπορτάζ έχουμε..

«Διαδρομές Αγάπης – Από το Μπαχ στο Θεοδωράκη»

Κρυφά μουσικά ταλέντα είναι αρκετοί από τους συναδέλφους. Αποφάσισαν μάλιστα να θέσουν την καλλιτεχνική τους δαημοσύνη στην υπηρεσία ενός ευγενούς σκοπού. Θα στηρίξουν το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, συμμετέχοντας σε μια μουσική βραδιά στη Λίμνη Πλαστήρα στα Άγραφα (9/7). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του ετήσιου μουσικού σεμιναρίου μαθητών Ωδείων της σοπράνο Νίνας Καλούτσα (σε συνεργασία με τη Νομαρχία Καρδίτσας και τους δήμους Καρδίτσας και Νευρόπολης – λίμνης Πλαστήρα). Όσοι άδετε, ή παίζετε πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι κλπ σπεύσατε και δηλώσατε συμμετοχή στη συνάδελφο Λασκαρίνα Γερασίμου (697 998 2732, 370 7733).
Και που ξέρετε καμιά φορά; Μπορεί στην ορχήστρα να βρεθείτε μαζί με βιρτουόζους, των οποίων η κύρια ασχολία δεν είναι η δημοσιογραφία αλλά η πολιτική..
ΥΓ Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοί μας στηρίζουν ένα Ωδείο (πέραν του τριγώνου Συντάγματος-Κολωνακίου-Ομονοίας). Θυμόμαστε τη σημαντική συμβολή τους στη στήριξη των νεαρών μαθητών του Ωδείου Σύμης, με συναυλία που έδωσαν στο ακριτικό νησί το 2002.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο

Ως γνήσιος ΑΠΕτζής, έθαψες και πάλι την είδηση στην τελευταία σειρά!